Huis verkopen

Sanary-sur-mer uitzonderlijke villa met uitzicht op zee

€ 2.916.000
Oppervlakte 275 m²

EXCEPTIONEEL EIGENDOM – Zeldzaam te koop! Ik nodig je uit om dit prachtige pand in SANARY-SUR-MER te ontdekken, met een uitzonderlijke ligging, op de 2e of zelfs 1e lijn, tegenover de zee. ™ een prachtig uitzicht op de grote blauwe zee, directe privétoegang tot het strand en een comfortabel zonnig terras, je zult deze opmerkelijke omgeving waarderen. De laatste is op twee niveaus, met twee appartementen, in aanvulling op een studio-type bijgebouw. De woonkamer met een oppervlakte van 72 m2, uitgerust met een grote erker, brengt je onmiskenbaar comfort. Buitenruimte die niet over het hoofd wordt gezien en zomerkeuken. Totaal woonoppervlak 264 m2 en terrein van 1200 m2. Prijs: 2.916.000 â’¬ HAI (Makelaarskosten inbegrepen op kosten van de verkoper) Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marilyn CHEVALLIER (EI), partner consultant, op 0651755041 of per e-mail marilyn.chevallier@ lloyd-davis.com, RSAC 842411076 TOULON. Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van de overheid: www.georisques.gouv.fr. Aankondiging geschreven en gepubliceerd door een Mandatory Agent.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.916.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • Referentie1548717

Locatie

Dit object ligt in Sanary-sur-Mer (83110), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod