Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 615.000
Oppervlakte 178 m²
Perceel 1238 m²

Op loopafstand van een heerlijk Provençaals stadje in het achterland van de Côte d’Azur, in de heuvels van de Pays de Fayence, staat deze Provençaalse villa van 178 m² met zwembad op een terrein van 1238 m². Het pand is van binnen te renoveren/op te frissen.

Indeling: de villa bestaat op de begane grond uit een entree, woonkamer van 40 m² met daaraan grenzend een overdekt terras (20 m²) op het zuiden met prachtig uitzicht over de tuin en de omgeving, een keuken (9 m²) en een slaapkamer van 16 m² (die beiden direct aan het terras grenzen) en een badkamer met toilet. 

Via een trap in de woonkamer bereikt u de mezzanine/vide van 13 m² met nog 2 slaapkamers (14 en 8 m²) en een badkamer met toilet.

Centrale verwarming (gas).

Op het tuin niveau (rez-de-jardin) van de villa bevindt zich een onafhankelijk gastenverblijf van 35 m² met een woonkamer van 16 m², kitchenette, badkamer met toilet en een slaapkamer van 9 m². Het appartement heeft een eigen terras.

Op dit niveau is tevens een garage (22 m²) en een werkplaats.

Een goed onderhouden tuin met olijfbomen, verschillende terrassen en een mooi zwembad van 9 x 4,5 meter maken het geheel compleet.

Een geschikt huis voor zowel permanente bewoning als voor vakantie woning en ook zeer geschikt voor de seizoensverhuur.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 615.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3189BD

Locatie

Dit object ligt in Seillans (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod