Huis verkopen

Huis met zwembad in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.250.000
Oppervlakte 235 m²
Perceel 235 m²
Aantal kamers 8 kamers

In het mooie middeleeuwse dorp Seillans ligt deze 17de eeuwse boerderij middenin de natuur met een prachtig panoramisch uitzicht over de vallei, de gebergtes van de Esterel en Les Maures en bij helder weer is zelfs de Middelandse zee te zien.

De woning bestaat uit een eetkamer, de woonkamer, een zeer ruime en open keuken van waaruit toegang is tot het terras en een grote bijkeuken waar tot een aantal jaar geleden nog geitenkaas werd gemaakt. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers waarvan 2 met en suite een badkamer met douche en toilet en één van de 3 slaapkamers is ook toegankelijk via de parking. Deze kamer wordt door de huidige eigenaren verhuurd als chambre d’hotes. Naast deze kamer is nog een kamer gelegen met een eigen badkamer, deze kamer is alleen via de parking bereikbaar.
Verder is er nog een kamer met en suite badkamer grenzend aan het terras, deze kamer staat los van de woning en heeft door de glazen pui een geweldig uitzicht. Iets verderop is nog een studio met badkamer en keuken en een eigen terras.

Een klein bassin uit de 18de eeuw is getransformeerd tot zwembad en naast de woning is een grote moestuin. Voor de bewatering wordt het water uit een bron gebruikt. De huidige eigenaren verhuren 4 van de kamers als chambre d’hotes en bieden ook table d’hotes aan.

Een authentieke boerderij middenin de natuur maar op slechts 3 km van het dorp.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.250.000
  • Type objectHuis
  • Kamers8
  • Slaapkamers6
  • Referentie3175

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Seillans (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod