Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 690.000
Oppervlakte 193 m²
Perceel 940 m²

Uniek object; authentieke gerenoveerde voormalige olijfoliemolen uit de 18e eeuw met vele originele, eeuwenoude details. Het geheel is in 2018 gerenoveerd tot een een sfeervol woonhuis met alle gemakken van de moderne tijd. Ligging op een omheind perceel van 940 m² met een verwarmd zwembad aan de rand van een stadje en op loopafstand van het gezellige centrum met winkels en restaurants.

Het woonhuis heeft een woonoppervlak van ca 192m² met als indeling op de begane grond een entree van 12 m², ruime woonkamer van 55 m² met de oorspronkelijke niches waarin de olijfpersen waren geïnstalleerd en een open haard, een keuken van 21 m² met bijkeuken van 3,5 m² plus een toilet. Kelder van 6 m².

Op de begane grond bevindt zich tevens een onafhankelijke gastenkamer van 11 m² met een eigen badkamer en toilet, bereikbaar vanuit de patio. 

Op de etage bevinden zich de mastersuite van 25 m² met prive badkamer en een balkon plus nog eens 2 slaapkamers (16 en 12 m²) en een derde badkamer.

Goede voorzieningen als centrale verwarming (gas) in deel van de woning, elektrische radiatoren, internetaansluiting, airconditioning, alarminstallatie en sproeiinstallatie. Aangesloten op riolering.

Rond het huis bevinden zich diverse terrassen en de tuin bevat diverse charmante hoekjes. Opbergschuurtje.

Een prachtig object voor liefhebbers van oude stenen en het Provençaalse buitenleven op loopafstand van restaurantjes en op zo’n 35 minuten van zee.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 690.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1216BD

Locatie

Dit object ligt in Taradeau (83460), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod