Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 720.000
Oppervlakte 200 m²
Perceel 10000 m²

Op een zeldzaam mooi, beschut plekje in het groen en aan het einde van een weggetje ligt deze degelijk gebouwde, Provençaalse bastide op een mooi terrein van circa 1 hectare niet ver van het stadje Les Arcs-sur-Argens. Natuurlijk terrein met natuurstenen muren en een prachtig bebost terrein (zone N) van 1 hectare dicht bij mooie stadjes en in een rustige omgeving zonder buren. 100% privacy.

De in de jaren 70 gebouwde bastide moet worden gerenoveerd (sanitair, septic tank, er is enkel glas), maar heeft veel potentie. De vertrekken zijn heel ruim en er is een mooie lichtinval en goede sfeer. 

Indeling: op de begane grond is een keuken van 13 m², een badkamer, toilet, een woonkamer van 40 m² met een open haard en openslaande deuren naar een prachtig terras met uitzicht op het zwembad. Werkkamer van 22 m².

Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers (15, 18, 20, 20 en 12 m²) plus een badkamer en toilet. 

Internet-aansluiting en een eigen waterput.

Vrij gelegen zwembad van 11 bij 5 meter, liner in 2018 vernieuwd.

Op het grote terrein is genoeg ruimte voor meerdere auto’s en er is een garage (18 m²) en een houten chalet (10 m²).

Op slechts 5 kilometer van de winkels (bakker, restaurants, dokter, school, middelbare school) van een pittoreske en levendig stadje.

De Côte d’Azur en de stranden liggen op 3 kwartier rijden en de Gorges de Verdon op minder dan 30 minuten.

Een ideale kans voor Provençaals genieten in het groen en toch op korte afstand van levendige stadjes en de stranden van de Côte d’Azur.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 720.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1982BD

Locatie

Dit object ligt in Taradeau (83460), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod