Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 449.000
Oppervlakte 127 m²
Perceel 1401 m²


Vrijstaand Provençaals woonhuis met fraai uitzicht op een dorp en in een rustige omgeving op slechts 1 kilometer van een geliefd dorp in de Var. Heerlijk plekje om van het Provençaalse leven te genieten.

Via een fraaie stenen trap toegang tot de woonverdieping met als indeling: een entree (ca. 5 m²), toilet, gezellige woonkamer (ca. 27,5 m²) met (Deense) houtkachel, een grote loggia (ca. 15 m², ruimte met grote raampartijen), een ingerichte keuken (ca. 10 m²), een bijkeuken (ca. 13 m²), een tweede loggia, drie slaapkamers (ca. 12,2 m², 10,8 m² en 9,3 m²) en een badkamer (ca. 5 m²). 

Centrale verwarming, dubbele beglazing (behalve de bijkeuken) en internet-aansluiting (glasvezel).

Het huis heeft een sous-sol (opbergruimte/onderverdieping) van 65 m² waaronder een garage, wijnkelder, badkamer met douche en toilet. Inpandige toegang naar de woonverdieping.

Er is een groot overdekt terras met veel privacy. Gelegen op een mooie locatie. 

Er zijn wat opfriswerkzaamheden binnen te verwachten, het dak en elektra is gereviseerd.   

In de tuin is er parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Op slechts 1 kilometer van de winkels (bakker, restaurants, dokter, school, middelbare school) van een pittoresk en levendig dorpje op zo’n 10 minuten van Taradeau. De Côte d’Azur en de stranden liggen op minder dan een uur afstand en de Gorges de Verdon op minder dan 30 minuten.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 449.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1978BD

Locatie

Dit object ligt in Taradeau (83460), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod