Huis verkopen
Oppervlakte 11 m²
Aantal kamers 3 kamers

In Tavernes, een volledig gerenoveerd dorpshuis, met energieprestatiegraad “D”, met ongeveer 48 m² woonoppervlak, verdeeld over twee verdiepingen over de begane grond, bestaande uit een hal, een woonkamer die uitkomt op een nieuwe keuken met bijkeuken, twee slaapkamers, een nieuwe doucheruimte met toilet en een zolder. Het huis is voorzien van PVC dubbele beglazing, elektrische rolluiken, veel kasten, een nieuwe warmwatertank, elektrische verwarming en is aangesloten op het rioleringssysteem.
“Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques http://www.georisques.gouv.fr.
Huur 520€ maandelijks, servicekosten 30€ totaal 550€ maandelijks dus een minimum inkomen van 1740€ maandelijks is vereist om het financiële dossier te valideren.
Energieverbruik 101 kWh/m²/jaar.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 550
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Referentie30042

Locatie

Dit object ligt in Tavernes (83670), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Le Chat Immo


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod