Huis verkopen

Huis met zwembad in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 875.000
Oppervlakte 183 m²
Perceel 323 m²
Aantal kamers 6 kamers

Ruime typisch Provençaalse villa van bijna 200m2 op een vlak perceel van 5000m2 met een prachtig panoramisch uitzicht over de pré-alps en in de verte zie je het dorp Saint Cézaire liggen.
De villa heeft een zwembad van 10x5m met een flexibele omheining en een poolhouse met zomerkeuken welke in 2017 gerenoveerd is.
Ook is er een garage en een parkeerplaats die plaats biedt voor 3 auto’s.
De villa bevat een entree, een ruime woonkamer met openhaard en een mezzanine. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en de tuin. De glazen schuifdeuren geven toegang tot het overdekte terras. Grenzend aan de woonkamer de keuken (2006), ook vanuit hier toegang tot het terras en de tuin.
Vanuit de woonkamer betreed je via 2 treden het gedeelte met de slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een en-suite badkamer, de overige 2 slaapkamers delen één badkamer en er is een gastentoilet. De volgende kamer is een kantoor (nu ingericht als slaapkamer) en via deze kamer komt u via enkele treden in de volgende ruimte. Dit was voorheen een terras maar het is nu afgesloten met glazen schuifdeuren. Deze ruimte kan gebruikt worden als televisiekamer, bibliotheek of kantoor en met een mooie slaapbank erin creëer je ook nog een extra kamer voor gasten. De laatste kamer is de master bedroom met een dressing en een badkamer met bad, separaat een douche en WC.
In de tuin, uit het zicht van het huis (één restanque lager) is een cabanon die nu gebruikt wordt als opslag maar welke met wat opknapwerk ook als studio of atelier gebruikt kan worden.
Een leuke en ruime woning met veel privacy geschikt voor zowel permanente bewoning als voor een tweede huis. Goede verhuuropbrengsten mogelijk.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 875.000
  • Type objectHuis
  • Kamers6
  • Slaapkamers5
  • Referentie3230

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Tourrettes (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod