Huis verkopen

Groot landhuis uit de 19e eeuw op prachtig terrein van 19 ha in Salernes

€ 995.000
Oppervlakte 212 m²
Perceel 277 m²
Aantal kamers 7 kamers

Een te renoveren Mas met behoud van authentieke details uit de 19e eeuw. De Mas ligt op een heel groot bebost terrein van 19 ha met een privé-meertje, een eigen bron, een natuurstenen cabanon (zonder stroom en water) cypressen en parasoldennen. Een natuurlijke en zeer fraaie omgeving, kalm en vredig en niet te afgelegen.
De Mas is ruim en heeft op de begane grond: een garage, een kelder, een hal met douche en toilet, een woonkamer, een ingerichte keuken en een eetkamer. Op de eerste verdieping: slaapkamer 1, slaapkamer 2 (toegankelijk vanuit slaapkamer 1) met doucheruimte. Slaapkamer 3. Appartement (ook van buitenaf toegankelijk) met slaapkamer 4, keuken, woonkamer en badkamer en WC. Bovengronds zwembad (7 x 4 m).
U bent hier op op 3 km van de winkels van Salernes, een dorp dat bekend staat om zijn beroemde keramiek. De Côte d’Azur en de stranden liggen op minder dan een uur afstand en de Gorges du Verdon op minder dan 30 minuten.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 995.000
 • Type objectHuis
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Referentie1952

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod