Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.285.000
Oppervlakte 205 m²
Perceel 2133 m²

Pal op het zuiden gelegen villa, in 1995 traditioneel in natuursteen gebouwd, op loopafstand van het dorp en 40 minuten van zee. Ligging in de bewoonde wereld op nog geen kilometer van het centrum met winkels en restaurants.

Indeling: begane grond met entree van 13 m², gastentoilet, ruime woonkamer (52 m²) met open haard en toegang tot het grote overdekte terras, eetgedeelte. Volledig ingerichte keuken van 23 m², wasruimte/buanderie van 8 m² en berging. Verder het slaapgedeelte met 2 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer van 19 m² met eigen badkamer met bad en douche en een tweede badkamer met douche voor de 2e slaapkamer van 12 m².

Boven nog eens 2 slaapkamers (14 en 16 m²) en 2 badkamers. Deze slaapkamers hebben toegang tot een ruim balkon met schitterend uitzicht.

In de onderverdieping bevindt zich een kelder en de kruipruimte. 

Aangesloten op de riolering.

De keuken en woonkamer hebben toegang tot een groot overdekt buitenleefgedeelte van ongeveer 50m². 

Centrale vloerverwarming (gas).

Een paar treden lager ligt een zwembad van 11 x 5 meter.

Erg mooi propriété, zeer goed onderhouden. Mooie natuurstenen vloer en Provençaalse kleuren. En… op loopafstand van het centrum van en heerlijk Provençaals stadje

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.285.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3196BD

Locatie

Dit object ligt in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod