Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 660.000
Oppervlakte 209 m²
Perceel 7454 m²

Provençaals ‘propriété’  uit de jaren ’70 bestaande uit een hoofdwoning en separaat gastenverblijf, drie garages en een groot zwembad, gelegen op een ruim perceel van ca. 7.454 m² in een rustige buitenwijk op 3 kilometer van het centrum. 

De hoofdwoning heeft als indeling op de begane grond: een entree (ca. 9,5 m²), een woon-/eetkamer (ca. 36 m²) met openslaande deuren naar het terras, een open keuken (ca. 9,7 m²), een opbergruimte (ca. 2,3 m²), 2 slaapkamers (ca. 18,8 m² en 17,4 m²), een badkamer (ca. 8 m²) en een toilet (ca. 1,5 m²). 

Op de eerste verdieping bevindt zich een derde slaapkamer (ca. 33,6 m²) met een separate badkamer (ca. 4,6 m²) en toilet. Deze kamer kan eenvoudig gesplitst worden in een dubbele kamer. 

Centrale verwarming (olie).

Separaat van het huis is er een gastenverblijf bestaande uit 4 slaapkamers (elk ca. 12 m²) met elke kamer een eigen badkamer (ca. 4,5 m²) en toilet en een privé terrasje. 

Verspreid over het perceel bevinden zich 3 garages waarvan er een gebouwd is in de vorm van een klein kapelletje. Er is een zwembad van 7 x 14 meter met een elektrisch rolluik. 

Het huis dient opgeknapt te worden (laatste renovatiewerkzaamheden dateren uit 1994) en biedt veel potentie. Ideaal als groot familie/vakantie huis en een goed verhuurpotentieel.

Gelegen tussen Saint-Antonin-du-Var en Lorgues en op zo’n 50 minuten rijden naar de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 660.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1011BD

Locatie

Dit object ligt in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod