Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 710.000
Oppervlakte 230 m²
Perceel 5030 m²

Ruime villa met zwembad op een steenworp afstand van het meer ‘Lac de Saint-Cassien’. 
De villa heeft twee verdiepingen, is gelegen op het zuiden en gebouwd op een perceel van ca. 5.030 m². De villa bestaat uit twee appartementen en er zijn daarnaast nog eens twee gastenkamers met een eigen ingang.

Het appartement op tuin niveau bestaat uit een open keuken (ca. 15 m²), een bijkeuken, een woonkamer (ca. 27 m²), een werkkamer (ca. 8,7 m²), een slaapkamer (ca. 9,7 m²) met badkamer (ca. 2,8 m²) en er is nog een aparte badkamer. Vanuit dit appartement is er een directe toegang naar de ruime garage (ca. 51 m²). Het is mogelijk om een interne verbinding te maken met het bovengelegen appartement. Aan de voorzijde en aan de zijkant van het appartement zijn terrassen gemaakt. 

Het appartement op de begane grond bestaat uit een salon (ca. 40,5 m²) met open haard, een ruim balkon met uitzicht over de omgeving, een mezzanine, een keuken (ca. 12,5 m²) met toegang tot het terras met zwembad en poolhouse, een toilet en 3 slaapkamers (ca. 12,6 m², 8,5 m² en 14,3 m²) met badkamers (ca. 2,7 m², 2,1 m² en 5,7 m²) ensuite. 

Buiten een groot terras met zwembad (9 x 4,5 meter) en een poolhouse (ca. 24 m²) met barbecue. Aangrenzend aan het terras nog twee ruime kamers (ca. 15,3 en 16 m²) met badkamer (ca. 2,8 en 4 m²). Ideaal als gastenkamers of om te verhuren als chambres d’hotes. 

Zowel de locatie van de villa (vlakbij het meer) als de indeling van het huis is zeer geschikt als chambre d’hotes maar de woning kan ook heel goed dienen als groot familiehuis. Het geheel dient wat opgefrist en gemoderniseerd te worden.

Op drie minuten rijden van het meer ‘Lac de Saint-Cassien’ met kleine strandjes en waterfietsen, op korte afstand van dorpen als Fayence, Tourrettes en Montauroux en op zo’n 25 minuten rijden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 710.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3212BD

Locatie

Dit object ligt in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod