Huis verkopen

Huis met zwembad in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.272.000
Oppervlakte 179 m²
Perceel 552 m²
Aantal kamers 6 kamers

Fraaie Provençaalse villa van ca 180m2 geheel met smaak gerenoveerd en voorzien van alle moderne comfort, gelegen op een omheind terrein van meer dan 5500m2. Prachtige aangelegde terrassen en tuin.
Deze villa bestaat op de begane grond uit een entreehal, een ruime woon/eetkamer met open haard, een volledig ingerichte open keuken, een gastentoilet, een master suite met badkamer en toilet, een dressing in een separate kamer, een slaapkamer en een badkamer. Op de eerste verdieping, een mooie slaapkamer, een badkamer, een toilet en een kantoorruimte (of vierde slaapkamer).
In de tuin staat een houten chalet dat als sportruimte fungeert. Tevens is er een hamam en een jacuzzi met een solarium. Vanaf het prachtige terras voor de woonkamer, heeft u het prachtig weids uitzicht op het Massif des Moures gebergte. Tevens is er een zwembad, omringd door een terras, en een poolhouse met zomerkeuken en de jeu de boules baan. Achter het huis bevindt zich een tweede zomerkeuken met pizzaoven en barbecue, een wasruimte en een dubbele garage. Lager op het terrein bevinden zich nog twee dubbele garages.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.272.000
  • Type objectHuis
  • Kamers6
  • Slaapkamers4
  • Referentie10004

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Vidauban (83550), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod