Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 640.000
Oppervlakte 124 m²
Perceel 1479 m²

Provençaalse villa met schitterend uitzicht over de omgeving en met een woonoppervlak van ca. 124 m² gelegen op slechts 2 kilometer van het centrum van een geliefd dorp op een perceel van 1.479 m². 

Indeling villa o.a. een entree (ca. 6 m²), een woon-/eetkamer (ca. 36 m²) met open haard, een keuken (ca.10 m²), een mastersuite/hoofdslaapkamer (ca. 11 m²) met dressing (ca. 10 m²), een badkamer (ca. 3 m²) en separaat toilet (ca. 1 m²). 

Op de eerste verdieping: 2 slaapkamers (ca. 13 m² en 12 m²), een badkamer (ca. 5 m²) en een separaat toilet (ca. 1 m²). Grenzend aan het huis is een garage (ca. 14 m²) met een wasruimte/buanderie plus een onafhankelijke ruimte (ca. 13 m²) die gebruikt kan worden als kantoor of extra slaapkamer. 

Goede voorzieningen als open haard, glasvezel-aansluiting, airconditioning, verwarming d.m.v. elektrische kachels, dubbele beglazing, PVC-kozijnen, automatische poort.

Buiten een prachtig terras met toegang tot het zwembad van 12 bij 4,5 meter met een uitzonderlijk uitzicht op de omliggende heuvels. 

Dubbele carport en aangesloten op de openbare riolering.

De woning is gebouwd in 1980 en gerenoveerd in 2021. 

Dichtbij een geliefd stadje gelegen en op zo’n 8 kilometer van Flayosc en ongeveer 15 kilometer van de provinciestad Draguignan. Op zo’n 45 minuten van de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 640.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1569BD

Locatie

Dit object ligt in Villecroze (83690), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod