Huis verkopen

Object met zwembad in Vaucluse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 1.260.000
Oppervlakte 180 m²
Perceel 35000 m²

Dit huis ligt tussen de dorpen Bonnieux en Lourmarin in het hart van de Luberon. Het stenen huis van 200 m² en de twee bories (ronde droge stenen gebouwen) dateren uit 1850.

In een uitzonderlijk deel van het platteland zonder naaste buren geniet het huis van een adembenemend uitzicht op de Luberon en de Mont Ventoux. Het ligt te midden van 3,5 hectare (waarvan 1 hectare omheind) bebost terrein (honderdjarige eiken), wat het geheel een unieke charme van het platteland geeft.

De accommodatie bestaat uit, op de begane grond: woonkamer met open haard, eetkamer-keuken (bij te werken), slaapkamer 1 met badkamer en WC, slaapkamer 2 met badkamer en WC, kantoor, wasruimte-stookruimte, overdekt terras aan de zijkanten afgesloten door erkers.

Op de eerste verdieping vind je: woon-eetkamer die uitgeeft op een dakterras, keuken, slaapkamer 3 met badkamer en WC, slaapkamer 4 met badkamer en WC.

De twee stenen borries zijn 10,2 m² en 9,5 m² en de garage is 28 m². In de tuin is er een zwembad van 10m x 4m met elektrische afdekking, een petanqueterrein, een functionele stenen waterput en talloze terrassen.

Prijs inclusief makelaarskosten : €1 390 000
Prijs exclusief makelaarskosten : €1 323 810
Inbegrepen koperscommissie: 5 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.260.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI67844

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Bonnieux (84480), in Vaucluse (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod