Huis verkopen

Le Thor; Schitterende loft van 200m2 met privé binnenplaats en parkeerplaats, vlakbij het winkelcentrum.

€ 344.000
Oppervlakte 200 m²
Aantal kamers 7 kamers

A20844TRS84 – In het dorp Le Thor; een prachtige loft van 200,70 m2 met een binnenplaats van 53 m2. De woning wordt momenteel gedeeld met een andere woning, maar zal in eenvoudige mede-eigendom zijn zonder kosten, behalve voor de verzekering van de gemeenschappelijke delen. De loft heeft een lichte woonkamer van 49,20 m2, een home cinema kamer van 29,86 m2 en een ingerichte keuken van 26,73 m2. Het heeft ook drie slaapkamers, waaronder een master suite, allemaal met dubbele beglazing. Het pand valt onder de categorie C en is onlangs smaakvol gerenoveerd, zonder dat er werkzaamheden nodig zijn. De loft ligt in de buurt van een winkelcentrum. Le Thor is een charmant Provençaals dorp met kleurrijke markten, winkels en restaurants, evenals buitenactiviteiten zoals vissen, kanoën en wandelen.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 344.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A20844TRS84

Locatie

Dit object ligt in Le Thor (84250), in Vaucluse (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod