Provence – Côte d’Azur: sfeervolle, hoger gelegen villa met zwembad en dubbele garage, met spectaculair uitzicht over zee!

€795.000

83 Var, Provence, France, 83 var

Property Type: Huis
153 m2

Contact opnemen


Zeer sfeervol en volop in privacy is deze hogerop gelegen vrijstaande villa (ca. 153 m2) met geweldig zeezicht!

De villa heeft een dubbele garage, liftsysteem, zwembad (2008) met Romeinse trap, buitendouche, sfeervolle living met verdiepte zithoek, 4 ruime slaapkamers en 3 badkamers.
Er zijn diverse terrassen waaronder een groot overkapt voorterras (2008) met vaste bbq en geweldig zeezicht.

De indeling is als volgt: Dubbele garage, trapopgang door de fraaie tuin naar de villa, entree, hal met garderoberuimte en gastentoilet, living met zit- en eethoek met riante schuifpui over de gehele breedte en geweldig zeezicht, tweede verdiepte zithoek met open haard, dichte keuken met deur naar de zijkant van de villa.

De eerste slaapkamer, met openslaande deuren en terras, heeft veel vaste kasten en een ensuite badkamer met ligbad. De tweede slaapkamer is aan de zijkant van de villa gelegen, eveneens met openslaande deuren naar een privé terras, vaste kastenwand en ensuite badkamer met ligbad.

Trapopgang naar de etage, overloop met separaat toilet, derde badkamer met ligbad, bidet en toilet, derde slaapkamer, gelegen aan de zij- en voorzijde met vaste kasten en openslaande deuren naar het voorbalkon en een deur naar het zijterras. De vierde slaapkamer is eveneens aan de voorzijde gelegen en heeft ook vaste kasten en toegang tot het balkon met geweldig zeezicht, en een deur naar de andere zijkant van de villa met een ruim terras doorlopen naar de zijkant (keuken) en het terras aan de villa.

Door de hogere ligging en het ruime terrein (1335m2) is er zeer veel privacy. Er is een liftsysteem voor de boodschappen en dergelijke.

De villa dient enigszins gemoderniseerd te worden en heeft hierdoor een scherpe vraagprijs!

13159
Vyrex Solutions | 2018