Provence – Var: prachtig woonhuis op een dominante positie, rustige ligging en toch dicht bij het centrum, met zwembad en 75 olijfbomen en een terrein van 5.000 m2

€962.000

83 Var, Provence, France, 83 var

Property Type: Huis
240 m2

Contact opnemen

Rustig gelegen in een groene omgeving, zonder ‘vis-à-vis’, dit prachtige pand op korte afstand van het dorpscentrum (met alle voorzieningen zoals de markt, restaurants, winkels, school, postkantoor). 

Op een dominante positie op een perceel van 5.000m2, omheind en beplant met 75 olijfbomen (productie van ongeveer 500 kg olijven), cipressen en blauweregen, is het huis gelegen op een dominante positie en met een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels. Op een grote restanque is het verwarmde zoutwaterzwembad (11×5) met een elektrisch dekzijl voor beveiliging en een buitendouche. 

Dit door een architect ontworpen woonhuis van ongeveer 240 m2 met goede voorzieningen, zoals airconditioning, vloerverwarming, warm water middels een warmtepomp en een elektrische poort. 

De woning is licht en bestaat op de eerste verdieping uit een mooie entree en drie slaapkamers (waarvan twee met dakterras), een badkamer met inloopdouche), een separaat toilet en toegang tot de garage. Middels een fraaie trap bereikt u het tuinniveau. Het hoge plafond geeft een gevoel van ruimtelijkheid. Woonkamer met een prachtige open haard, de eetkamer en de open keuken. Een aangrenzende berging doet dienst als ruime berging en bijkeuken. 

Deze mooie, ruime woning komt uit op twee terrassen (een op het zuiden met een beschut gedeelte, de andere op het westen) en heeft op de begane grond een suite van 21m2 met een badkamer, wc en kleedkamer. In de kelder is een atelier dat kan worden verbouwd tot studio. 

Een unieke, magische en landelijke plek.

13418
Vyrex Solutions | 2018