Provence – Var: Provencaals woonhuis verdeeld in drie appartementen, met zwembad, rustig gelegen en toch dichtbij een dorp met voorzieningen, met panoramisch uitzicht en ruim 1 hectare grond

€488.000

83 Var, Provence, France, 83 var

Property Type: Huis
257 m2

Contact opnemen

Gelegen in de omgeving van Cotignac / Entrecasteaux, op korte afstand van een karakteristiek dorp met alle voorzieningen, rustig gelegen Provençaals woonhuis verdeeld in drie appartementen, in perfecte harmonie met de omgeving. Gelegen in het hart van een bebost perceel van 10.690 m2, beplant met diverse Mediterrane bomen. Dominant gesitueerd met privacy en uniek panoramisch uitzicht over de landelijke omgeving en een mooi overloop-zwembad

Op de begane grond bevindt zich een appartement met woonkamer met haard, groot schaduwrijk terras op het zuiden met directe toegang tot het zwembad, open keuken, eetkamer, een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. 

Op de eerste verdieping (begane grond vanaf de westkant) een loft met entree, grote woon-/eetkamer met haard, mooi panorama terras op het zuiden, open keuken, bijkeuken, een grote slaapkamer, een badkamer en een toilet. 

Tweede etage (tuinniveau op het westen) met entree, lichte woon-/eetkamer, panorama terras op het zuiden, groot terras op het noorden, open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet. 

Dit charmante, kwaliteitshuis is in goede staat van onderhoud en smaakvol gedecoreerd. Het biedt veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld een grote familie, seizoensverhuur, of bed & breakfast. 

13110
Vyrex Solutions | 2018