Provence/Vaucluse: Honderden jaren oude, recent gerenoveerde bastide met uitzicht op de bergen in de verte en gelegen midden in de wijngaarden op ca. 4.300 m² grond

€480.000

84 Vaucluse, Provence, France, 84 vaucluse

Woning type: Huis
200 m2

Contact opnemen

Uniek gelegen Mas Provençal; honderden jaren oude, recent gerenoveerde Mas met prachtig uitzicht over de wijngaarden op de bergen in de verte en gelegen midden in de wijngaarden op ca. 4.300 m² eigen grond. Natuurlijk terrein met oude eikenbomen, cipressen en olijfbomen; waterput. Ligging zonder buren en toch op korte afstand van voorzieningen.
Indeling Mas (ca. 200 m² woonoppervlak) begane grond o.a. een gezellige eetkeuken met schuifpui naar terras op het zuiden, woonkamer met bijzondere haard en schuifpui naar terras op het zuiden, salon met schuifpui aan de westkant, slaapkamer, badkamer, toilet en bijkeuken. Wijnkelder en toegang tot garage. Boven nog eens twee slaapkamers, dressing, kantoortje, een moderne badkamer en een toilet. Overdekt terras en toegang via schuifpuien die in de muur verdwijnen. Centrale verwarming (vloerverwarming) op elektriciteit en dubbele beglazing. Grote, aangrenzende hangar. Mogelijkheid voor de aanleg van een zwembad Op 15 kilometer ligt het aantrekkelijke stadje Vaison-la-Romaine. Mooie aankom via pad tussen de wijnvelden en een eigen oprijpad. Bijzondere sfeer.

12183
Vyrex Solutions | 2018