Sainte-Maxime

€995.000

Sainte-Maxime, Sainte maxime

Property Type: Huis
6 Bedrooms 5 Bathrooms 310 m2

Contact opnemen

Prachtige ruime villa (2000) met 3 appartementen en met een zwembad en een schitterend uitzicht

In Sainte Maxime, met uitzicht op de golfbaan van Sainte Maxime, dit prachtige huis met een woonoppervlak van 310m2 en gebouwd in 2000. Mooie ruime vertrekken en zeer rustig gelegen.

Een prachtige woonkamer met airconditioning, badend in licht en met een kathedraalplafond. Een keuken, een slaapkamer met een eigen doucheruimte. Twee slaapkamers met toegang tot de tuin. Een badkamer met een toilet. Een separaat toilet en een groot kantoor.

Op een hoger niveau een groot appartement met mooie woonkamer en een keuken met toegang tot het terras. 2 ruime slaapkamers met airconditioning en toegang tot een terras. Een doucheruimte, een badkamer en een toilet.

Op tuin-niveau een charmant appartement met een terras. Een grote woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een garderobe, een badkamer, een toilet, een atelier en een grote wijnkelder.

Een zwembad van 9 x 4,5m zeer privé gelegen en met een mooi overdekt terras en een prachtig panoramisch uitzicht op de golfbaan en de heuvels. Dubbele beglazing. Schuifpuien. Kruipruimte. Besproeiing.
Intercom. Automatische poort

Gelegen op een terrein van 1300m2 met parkeerterrein voor meerdere auto's.

Servicekosten: 120,- € per jaar.

HMN F836498
Vyrex Solutions | 2018