Topklasse nieuwbouw Mougins; appartementen met zwembad

€324.000

Mougins, , Frankrijk, Mougins

1 Bedrooms 1 Bathrooms

Contact opnemen

Ontdek als eerste het aankomende nieuwe aanbod van nieuwe appartementen, van studio tot 3 slaapkamer penthouses, in een residentie van standing met heerlijk zwembad en zonnedek. De zachte charme van Mougins en de Provençaalse rust geven deze nieuwbouw woning een unieke persoonlijkheid. De prijzen zijn bekend en de verkoop loopt storm. Dus we behandelen alleen specifieke aanvragen.

Topklasse nieuwbouw Mougins; ruime appartementen met zwembad

Mougins is ontworpen om volop van het leven te genieten, met winkels, bioscoop, restaurants en café’s. De arcades nodigen uit om te wandelen of om in de schaduw te genieten van uw apéro. Op slechts 1 km van dit oude dorp maken de nieuwe bewoners van deze nieuwbouw Mougins gebruik van alle voorzieningen in het oude Mougins. De basisschool op loopafstand, het winkelcentrum Tournamy, de tennisbanen en de mediatheek liggen op 400 meter afstand. U bent minder dan een kwartier verwijderd van de heerlijke zandstranden van Cannes. Mougins is een goed bewaarde oase waar de natuur zijn plaats heeft. Het park van Valmasque, met zijn 432 hectare bos met lotusvijver en wandelpaden is een heerlijke plaats voor lange wandelingen en tochten.

Beroemd om zijn golfbanen en kunstgalerijen is Mougins een van de chique residentiële gemeenten vlakbij Cannes. De kwaliteit van zijn infrastructuur en zijn gemakkelijke toegang maken het tot een van de meest gewilde adressen. Het wetenschapspark Sophia-Antipolis ligt op slechts 13 minuten afstand, Cannes, de banen en de kustlijn liggen op minder dan 15 minuten afstand. Pablo Picasso, de grote meester van de twintigste eeuw, stierf op 8 april 1973 in Mougins, waar hij een prachtige boerderij had met uitzicht op het Esterel-gebergte en de baai van Cannes. Onlangs werd het verkocht op een veiling voor 20 miljoen euro. Vandaag de dag kiezen nog steeds veel bekende mensen voor Mougins; vorig jaar kocht zangeres Rihanna hier nog een landgoed.

Nieuwbouw Mougins kopen?

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

 

 

 

366506
Vyrex Solutions | 2018