VAREN

€175.000

VAREN, Varen

Property Type: Huis
3 Bedrooms 957 m2

Contact opnemen

Dit gelijkvloerse huis is in 2011 opgeleverd. Het huis bestaat uit o.a.: Woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer. Er is een mooie aangelegde tuin.
Via de voordeur komt men in de hal met garderobe. Aan deze hal ligt de ruime woonkamer met moderne open keuken. In de woonkamer zijn schuifdeuren (met elektrische rolluiken) naar de terrassen voor en naast het huis. Het terras naast het huis is voorzien van een barbecue.
Naast de keuken is er een ruime voorraadkamer (6,4m²). Deze kamer kan ook als kantoor gebruikt worden.
Vanuit de hal gaat men naar het nachtgedeelte van het huis. Hier zijn drie ruime slaapkamers (11.4m²) en is er een badkamer met inloopdouche en een dubbele wastafel. Apart toilet.
Aan het einde van de gang is er een deur naar de inpandige garage. Deze is ruim en heeft een oppervlakte van 24m². De garage doet ook dienst als bijkeuken want hier staan de wasmachine en de droger.
Rondom het huis is er een mooie aangelegde tuin. Er zijn bananenbomen, bloemen borders en heesters. Er is een mogelijkheid om een werkplaats of een tweede garage te bouwen.
Vanaf het terras aan de voorkant van het huis heeft men een mooi uitzicht over de omgeving. Het terras aan de zijkant is meer privé gelegen.

2253170
Vyrex Solutions | 2018