VielaVie chambres d’hôtes

€349.000
770

Contact opnemen

Leo en Mery van Beek

info@vielavie.eu

www.vielavie.eu/

Op 600 km. vanaf midden Nederland bevindt zich, aan de rand van het kuuroord plaatsje Bains-les-Bains (zuidelijke Vogezen) onze uitstekend lopende chambres et table d’hotes. Deze staat als een van de beste chambres d’hotes van N. O. Frankrijk (Zoover) genoteerd.
Door de ligging, 40 kilometer van de route du soleil en vlakbij de route naar het oosten en zuiden is het een uitermate geschikte plaats om te overnachten. Ook voor een langer verblijf biedt deze streek volop mogelijkheden.

Het vrijstaande pand verkeert in zeer goede staat van onderhoud.
Het dak is in 2016 gerenoveerd, de kozijnen zijn van hardhout en grotendeels voorzien van (nieuw) dubbelglas.
Centrale verwarming d. m. v. een moderne olie condensatie ketel. Zonnepanelen op het dak voorzien in warm water.
Woonoppervlakte ca. 770 m2.
De tuin ligt rondom het huis en er is een aangrenzend terrein van 3672 m2.

In het kuuroord volgen per dag ca. 500 mensen een kuur van 3 weken. Er is grote behoefte naar modernere gastenverblijven.

Doordat het zonder voldoende eigen middelen moeilijk is om een financiering van de Franse banken te krijgen, is het mogelijk om voor een gedeelte van de koopsom een huur/koopovereenkomst aan te gaan. Woningruil naar Nederland is ook nog een mogelijkheid.
Alle middelen om de chambres d’hotes succesvol voort te zetten zijn aanwezig.
Over het object VieLaVie chambres et table d’hotes

Indeling

Begane grond: Entree. Werkplaats. Eetzaal met toegang naar het overdekte terras en de tuin. Kantoor. Was/opslagruimte. Keuken met toegang tot de kelder. Bijkeuken. Huiskamer. 4 gastenverblijven met eigen sanitair.
1e verdieping: 3 slaapkamers met eigen sanitair. Dakterras. Op deze verdieping bevindt zich nog een gedeelte met 8 niet in gebruik zijnde ruimtes waar bijvoorbeeld appartementen gemaakt kunnen worden.
2de verdieping, voorheen een appartement van ca. 200 m2.

 

Vyrex Solutions | 2018