Vijf sterren appartementen op Cap d’Antibes

€587.000

Antibes

1 Bedrooms 1 Bathrooms

Contact opnemen

Op deze unieke plek kunt u nu een nieuw appartement kopen dat u centraal van het leven op de Cap d’Antibes stelt. Kwaliteits nieuwbouw met garantie en een afwerking op het niveau van hotel Eden Roc. Uw nieuwe appartement ligt in een veilige residentie met 24 uur per dag conciërge en bewaking. Want op dit niveau wilt u natuurlijk het beste voor u en uw familie. De eigen spa met indoor zwembad is van een niveau dat zelfs voor de Côte d’Azur van ongekende klasse is; gewoon prachtig met aparte behandelruimtes voor een beautybehandeling of massage naar keuze. En dat is straks allemaal voor u. Net als de grote gym met nieuwste apparatuur, het buitenzwembad, de heerlijke tuinen en de attente conciërge services.

Uiteraard heeft alles een prijs; zelfs exclusieve woonluxe op een zeer bijzondere locatie. U koopt een 1 slaapkamer appartement in de exclusieve residentie vanaf 587,000 euro. De prijs voor een duplex appartement of penthouse met groot dakterras en privé zwembad is uiteraard op aanvraag. Wie investeert in dit type onroerend goed op de Cap d’Antibes, zoekt natuurlijk de beste kwaliteit. Aantrekkelijk voordeel is dat de appartementen door de geweldige locatie en kwaliteits service zeer goed zijn te verhuren; reken op een rendement van zo’n 6% per jaar.

Beroemde buren

Roman Abramovitch, de beroemde Russische miljardair sinds hij Chelsea Football Club heeft gekocht, kocht in 2004 het château de la Croë. Dit kasteel, in 1970 verwoest door een brand, werd na de Tweede Wereldoorlog enkele jaren bewoond door de hertog van Windsor. Roman Abramovitch lanceerde een gigantisch renovatie-programma na het verwerven van dit kasteel van meer dan 2000 m², dat vandaag ongetwijfeld een van de juwelen is van de Cap d’Antibes. Michel David-Weill, voormalig CEO van de Lazard-bank, brengt zijn zomers door in de villa Sous le Vent, gebouwd op een rotsachtig deel van de Cap d’Antibes.

U kent Cap d’Antibes natuurlijk op uw duimpje als u toevallig op een miljardair jacht bent en op zoek naar een diepwaterhaven. Of u bent een paparazzo op jacht naar foto’s van Leonardo DiCaprio die hier – naar men zegt – frequent wordt gezien. Het was ook de Côte d’Azur waar de Cap, samen met het charmante kleine zusterdorp Juan-les-Pins, ruim honderd jaar geleden een van Amerika’s grootste schrijvers inspireerde. F. Scott Fitzgerald woonde in een gehuurd kusthuis genaamd Villa St. Louis met zijn Zelda en hun dochter Scottie. Een paar jaar nadat de Fitzgeralds in 1927 vertrokken, werd het huis aan de zeewering in Juan-les-Pins uitgebreid tot een hotel met 40 kamers en vijf sterren. De magie van het hete zoete Zuiden en de Middellandse zee waren voor hem de ingredienten om hier aan The Great Gatsby the schrijven. En dat gevoel uit de Belle Epoque periode is nog steeds voelbaar. Wist u dat de legendarische Al Capone in de jaren ’30 op de Cap d’Antibes een casino bezat? De Cap zit boordevol historie en als u ook enthousiast bent geworden over dit zeldzame project op een geliefde locatie, dan sturen wij u graag de brochure toe en meer informatie over de prijzen.

Vyrex Solutions | 2018