Villa la Source – Domaine du Château des Gipières

€385.000

Villa La Source, 4 Platières, Montbrun les Bains

Uitgelicht
Property Type: Huis
4 Bedrooms 2 Bathrooms 450 m2

Contact opnemen

Simone Nijhof

simone.nijhof@me.com

Authentiek woonhuis (koetshuis) dat onderdeel uitmaakt van het landgoed Château Gipières voorzien o.a. met buiten zwembad.

Het woonhuis bestaat uit 180 m2 woonoppervlakte. Het huis heeft 2 privé parkeerplaatsen en 380 privétuin en 70 m2 dakterras. Het huis heeft zicht op de Mont Ventoux en ligt op loopafstand van de thermen (250 meter) en het dorp Montbrun les Bains (500 meter). Op de begane grond is er momenteel 45m2 ruimte voor een kantoor ingericht en een T2 appartement met woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer met toilet.

Op de 1e verdieping is er woonruimte van 90 m2. Een ruime woonkamer, een aparte keuken, twee slaapkamers en een badkamer en toilet. Vanuit de deuropening is er toegang tot het privé terras van 70 m2.

Vanuit het woonhuis kijk je uit op de Mont Ventoux. Villa La Source 4 ligt op 200 meter afstand van de Thermen en op 500 meter loopafstand van het centrum van het dorp Montbrun les Bains. Montbrun les Bains is een prachtig authentiek Middeleeuws dorpje midden in de Drôme (de Provence) gelegen tussen Sault en Buis de Baronnie.

Het woonhuis maakte deel uit van het landgoed van Château Gipières. Dit geeft toegang tot de gemeenschappelijke faciliteiten waaronder het buiten zwembad. Jaarlijkse servicekosten bedragen ca. € 3.500 per jaar.

 

 

Vyrex Solutions | 2018