Villa’s en appartementen in de Golf van Saint-Tropez

€444.000

Grimaud

2 Bedrooms 1 Bathrooms

Contact opnemen

Dit is werkelijk een unieke kans om een nieuwe villa met zwembad te kopen op een geweldige locatie. Uw villa bevindt zich in een nieuw op te leveren beveiligd domein in Grimaud, op slechts 600 meter van de witte zandstranden in de baai van Saint Tropez.

Het vakantiegevoel was nog nooit zo sterk; u bent omringd door wijnvelden en het heerlijke lome ZuidFranse gevoel. Toch valt u hier niet elke dag in slaap; op slechts 1 kilometer ligt het geliefde Port Grimaud waar u heerlijk kunt shoppen of een bootje huren om de omgeving te verkennen. Uw villa met zwembad in de Golf van Saint Tropez koopt u al voor 755.337 euro. En het zijn geen kleine villa’s! Maar liefst 132 m2 woonruimte, vijf slaapkamers, vijf badkamers en een heerlijke tuin met zwembad maken dit tot een ideale aankoop voor vele vakanties.  Voor wie liever geen tuin met zwembad koopt, we hebben ook een aantal appamenten in deze klasse residentie; met 3 slaapkamers voor 444.204 euro.

Investeer nu in een geweldige vakantiewoning op 15 autominuten van Saint Tropez, dichtbij een geweldige golfbaan en op 600 meter lopen naar het strand. Deze woningen zijn uiteraard voorzien van tien jaar garantie. Ook voor een investering is deze nieuwe villa zeer geschikt als verhuur object. Een rendement van 4% is al haalbaar bij 70% bezetting. Vraag naar de geadviseerde en haalbare huurprijzen. Sleutels voorjaar 2021.

 

 

Vyrex Solutions | 2018