Villeneuve Loubet nieuwbouw aanbod bij Marina Bay des Anges

€201.000

Villeneuve Loubet, 06270, Frankrijk, Villeneuve loubet

Contact opnemen

Villeneuve Loubet is een typisch kustplaatsje dat vooral bekend is bij de lokale bevolking. Het ligt ideaal tussen Nice en Antibes, steden die een grotere bekendheid hebben. Toch is Villeneuve Loubet het eerste kustplaatsje dat u ziet wanneer u komt aanvliegen over zee. De beroemde Marina Baie des Anges met de vier kenmerkende hoge gebouwen in de vorm van schepen zijn een markant punt van herkenning. Sommigen mensen vinden het een afschuwelijk gebouw terwijl anderen het gebouw mooi en indrukwekkend vinden. Voor die laatste groep hebben we een nieuwbouw zusje dat dichtbij de grote broers ligt; op slechts een paar minuten van de haven en het strand.

Villeneuve Loubet nieuwbouw aanbod bij Marina Bay des Anges

Dit appartementen complex ligt aan de Avenue Jacques Cousteau, u weet wel, die bekende Franse ontdekkingsreiziger. En zo voelt u zich hier ook want dit plekje is onbekend maar zeker niet onbemind. Het dorpje Villeneuve Loubet heeft twee gezichten; in het binnenland vindt u het gezellige dorpje met een historische kern dat langs de rivier Loup ligt. En aan de kant van de zee vindt u een lange weg ook wel ‘The Strip’ genoemd met vele restaurants, van Thais tot Texas steaks. Hier zit ook het best verstopte restaurant van de kust dat er aan de buitenkant niet uit ziet, maar iedere lunch bomvol zit met gourmands die smullen van de bouillabaisse.

Villeneuve Loubet nieuwbouw aanbod bij Marina Bay des Anges

Het Villeneuve Loubet nieuwbouw aanbod bij Marina Bay des Anges biedt geen zwembad maar wel een heerlijk rustig strand op 5 minuten lopen met vaste parasols en betaalbare prijzen bij de lokale strandtentjes. Hier is het leven zoals de locals het willen; met een haven, een imposant architectonisch hoogstandje en verder alles onder handbereik. Bij uw appartement vindt u ook de Géant supermarkt.

De luxe appartementen zijn verkrijgbaar in diverse groottes; van 1 tot 3 slaapkamers, met balkon of tuin. De afwerking is zoals alle nieuwbouw dat wij aanbieden in Zuid Frankrijk van grote klasse. Alle wanden zijn strak wit geschilderd, de vloertegels van de beste kwaliteit ( u kiest zelf de kleur en structuur) tot aan de compleet ingerichte en betegelde badkamer. Alleen de keuken dient u zelf te installeren, de aansluitingen zijn al wel voorzien. Verder is het appartement voorzien van een omkeerbare airconditioning; dus koude lucht in de zomer en warme lucht in de winter.

Over Marina Baie des Anges

In totaal 16 hectare grond valt inmiddels onder beschermd cultureel erfgoed en bestaat uit een grote jachthaven, een winkelcentrum, diverse groene gebieden en vier residentiêle gebouwen. De appartementen in Marina Baie des Anges kosten een veelvoud van de appartementen in ons project, maar u geniet net zo en misschien daardoor wel meer van alle vermaak en natuur die deze ligging biedt.

 

364884
Vyrex Solutions | 2018