Woonhuis met bijgebouwen en 2ha land te koop in de Auvergne

€219.000

Montaigut, Montaigut

Property Type: Huis
4 Bedrooms

Contact opnemen

Te koop in de Auvergne, departement puy de dôme bij Montaigut en Combraille, een ruim woonhuis met bijgebouwen en 2 ha grond.

Rustig maar goed bereikbaar gelegen, ruim woonhuis met bijgebouwen, 2 ha grond met een meer.

Het huis heeft een bewoonbaar oppervlak van ongeveer 250m².

Indeling:
Op de begane grond o.a. een grote woonkeuken (26m²), een woonkamer van ongeveer 55m² en een entree met toilet en garderobe. Op de eerste verdieping een 2e ingang, een groot kantoor, ruimte voor wasmachine e.d. een badkamer en een WC. Verder nog een grote zit/slaapkamer met aangrenzende badkamer . Op de zolderverdieping nog 3 ruime slaapkamers, en apart bereikbare ruimte die momenteel gebruikt wordt als hobby ruimte/atelier.
Bijzonderheden:
Er is CV op Gas ( Bosch HR 42 HRC) en vloerverwarming op de begane grond. 3 WC’s (2 apart) en 2 badkamers. Diverse bijgebouwen waaronder 1 met ruimte voor paarden en 3 kelders. Mooi stuk grond met een meer, zeer geschikt voor liefhebbers van paarden en/of wat klein vee.
Mooi geheel voor een aantrekkelijke prijs. Moeite van een bezoek zeker waard.

Voor ons volledige en recente aanbod van huizen in Frankrijk, verwijzen wij u graag naar onze website : .com, leest u daar ook vooral de blog « Joost mag het weten » met veel nuttige informatie voor (toekomstige) franse huizen bezitters.

783792
Vyrex Solutions | 2018