Zeer ruime villa nabij Aix-en-Provence

€1.375.000

Aix-en-Provence, Aix-en-Provence

10 Bedrooms 7 Bathrooms 1 Garages

Contact opnemen

Alastair Boyd

a.boyd@blbdf13.fr

www.labartavelle.com

Deze villa is oorspronkelijk gebouwd door de huidige Britse eigenaar voor een groot gezin met een apart gedeelte ontworpen voor verhuur die momenteel in gebruik is als Bed & Breakfast.

Evengoed kan het geschikt zijn voor 2 afzonderlijke gezinnen, of een gezin met ouder wordende ouders om voor te zorgen. Het huis is speciaal ontworpen voorgemakkelijke toegang voor rolstoelgebruikers op de begane grond.   De gehele vila is geleidelijk gebouwd in de afgelopen 25 jaar en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. In totaal heeft de villa 3 woonkamers, 10 slaapkamers en 7 badkamers.

Het heeft een zwembad, een eigen waterput, een garage voor 2 wagens, 3 onafhankelijke externe terrassen, een grote kelder (voorheen gebruikt door de kinderen voor tafeltennis, biljart en ‘discotheek’).

Rondom is er vooral rust op 2 hectare grond (8000m²) gelegen naast een bos. Er is weinig onderhoud nodig van dit stuk land, het wordt mede verzorgd door 2 geiten…

De ligging van de villa is op

  • 20 minuten van Aix-en-Provence   
  • 30 minuten van de luchthaven van Marseille    
  • 30 minuten. van het TGV-station naar Parijs en Noord-Europa.    
  • 30 minuten. van de Middellandse Zee    
  • 2½ uur skiën in de Zuidelijke Alpen

 

Niet te vergeten is het prachtig uitzicht op de Mont St. Victoire,, het onderwerp van veel van Cézanne’s schilderijen. Ga voor meer informatie naar  www.labartavelle.com

Vyrex Solutions | 2018