Succesvol Emigreren naar Frankrijk?

Plannen om te gaan emigreren? Naar Frankrijk? Auteur Eric Jan van Dorp weet er alles van en neemt u in zijn nieuwe boek Succesvol Emigreren op een vlotte, prettig lezende wijze stap voor stap mee in alle facetten van een eventuele emigratie. Na een eerste inleiding over emigratie in het verleden, wordt u als lezer uitgedaagd om na te denken over de werkelijke reden van uw emigratieplannen en bekijkt u de sociale consequenties van een verhuizing over de grens. Ook worden de verschillende (moderne) vormen van emigratie een voor een belicht, gevolgd door hoofdstukken met uitgebreide praktische uitleg over de financiële en juridische aspecten van een emigratie. In het tweede deel van het boek worden de meest populaire emigratie-bestemmingen besproken, voorzien van veel praktische aanwijzingen en diverse handige tips. Natuurlijk komt Frankrijk aan bod met praktische tips.

Een prachtige aanvulling op een jaarabonnement Maison en France voor slechts € 28,50. Doe het u zelf of een ander nu cadeau en ontvang het boek Succesvol Emigreren. Meld u nu aan!

 

U ontvangt dit boek (t.w.v. € 24,95) van ons gratis bij het aangaan van een Maison en France jaarabonnement. We brengen voor de verzending € 4,50 verzendkosten in rekening (buiten Nederland € 9,00). Wil u het boek zelf bestellen? Ga dan naar www.emigratieboek.nl

Vyrex Solutions | 2018