Huis verkopen
Verleid en laat je verleiden

Verleid en laat je verleiden

Dit is één van de 7 gouden tips die Fabienne van Dillen geeft aan iedereen die in Frankrijk succesvol zaken wil doen: L’amour. Frankrijk zit er vol van en als je zaken doet in Frankrijk is het niet ingewikkeld om ook snel verliefd te worden op het het land, haar natuur,  de gastronomie,  de mode, etc. ‘Dus doe op z’n minst alsof je verliefd bent, verleid en laat je verleiden, dan wordt het samenwerken in het Franse simple comme bonjour!’ zo legt Fabienne uit in een interview met Maison en France in de zomereditie.

Samenwerken in het Frans

Fabienne werkte jarenlang zelf in Frankrijk en adviseert en coacht nu professionals om succesvol samen te werken in het Frans via haar bureau ‘C’est Fab’ (www.cestfab.com) Ze schreef er een boek over met de 7 gouden tips en nog veel meer inzichten en uitleg over die Fransen die soms toch wel heel anders tegen zaken aankijken dan wij. Het boek is verkrijgbaar voor € 19,95 op de website van Fabienne, maar ook als cadeau bij een (cadeau)-abonnement op Maison en France.

Neem vandaag nog een abonnement of geef een abonnement, ontvang ‘Samenwerken in het Frans’, en kom zo beslagen ten ijs op de Franse markt!

 

Credits beeld: Juliàn Planells – SunnyFilms

Dit artikel is geschreven door Redactie Maison en France

Algemeen bericht van de redactie van Maison en France