Huis verkopen

Charmante woning in de Franse Ardennen

€ 280.000
Perceel 2596 m²
Aantal kamers 5 kamers

Charmante woning met veel verrassende elementen, gerenoveerd met veel kwaliteit op een terrein van 2.596m2 met een geweldig uitzicht.

U komt binnen in een knusse eetkeuken met open haard, daarna een woonkamer met openslaande deuren met uitzicht op de tuin, een badkamer met douche (nog te vernieuwen, maar werkend), toilet apart en een grote berging met een zomerkeuken met tevens toegang tot het terras/tuin.

Op de etage bevinden zich 4 ruime slaapkamers, een nieuwe badkamer met douche en toilet en een zeer ruime en prachtige woonkamer met een moderne keuken voorzien van moderne apparatuur zoals een stoomoven, afzuig geïntegreerde afzuigkap, Amerikaanse koelkast en meer, vanuit deze mooie ruimte is er toegang tot een groot balkon waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Verder is er een garage met elektrische deuren, dit is een zeer grote ruimte waar ruimte is voor minstens 4 auto’s/opslag/werkplaats en een aparte ruimte waar zich de verwarmingsketel en nog plek voor voorraad.

Huis is voorzien van dubbel glas met elektrische rolluiken, geïsoleerd, huis is volledig gerenoveerd op het moment van aankoop, met uitzondering van de badkamer op de begane grond.

Buiten: 2 grote terrassen (1 overdekt en 1 niet overdekt), verwarmd zwembad, visvijver, kas en prachtig terrein, in totaal 2.596 m2 met een prachtig uitzicht.

Réf: 5792 Prijs: 280.000 euro dit is inclusief makelaarskosten en exclusief notariskosten.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 280.000
  • Type objectHuis
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • Referentie5792

Locatie

Dit object ligt in Germont (08240), in Ardennen (regio Grand Est).

Contact opnemen

Cote France Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod