Advertentie publiceren

Adverteren op Maison en France

Doelgerichte aandacht voor uw woning in Frankrijk

Maison en France is hét kanaal om doelgericht kopers te vinden voor uw huis in Frankrijk. Zowel in het magazine als op de website bereikt u kopers en actieve dromers in Nederland, België en zelfs in het buitenland, binnenkort via de Engelstalige en Franstalige versie van de website. Adverteren is eenvoudig en kan zowel online als in het magazine en wij bieden een aantal combinaties aan:

We kunnen uw huis op verschillende manieren onder de aandacht brengen:

  • BASIS: Online via www.maisonenfrance.com
  • BASIS PLUS: Online + Social via onze Facebookpagina, Twitter en Instagram
  • PREMIUM: Online + Social + Magazine Maison en France
Basis Basis Plus Premium
Tarief

 

€ 95 € 145 € 345
Een jaar lang online op www.maisonenfrance.com
Advertentie in drie talen: NL, ENG, FR
Aantal afbeeldingen 10 20 20
Video
Advertentie op Facebook, Twitter en Instagram
Advertentie (1/4 pagina) in Maison en France magazine

Bent u abonnee van Maison en France, En Route of Côte & Provence, dan ontvangt u 20% korting op de genoemde tarieven. Indien u kiest voor een Premium advertentie nemen we contact met u op over de advertentie in de eerstvolgende editie van Maison en France en kunt u eventueel voor een grotere advertentie kiezen (met een korting van € 200 op het reguliere tarief).

Uw advertentie in drie talen en in drie stappen

Stap 1. Maak een eigen account aan
Stap 2. Voeg teksten en foto's toe voor uw advertentie
Stap 3. Kies uw type advertentie: BASIS, BASIS PLUS of PREMIUM

Stap 1 - Account aanmaken

Zodra u inschreven bent op onze website met een eigen account  (stap 1) en u alle gegevens voor de advertentie heeft ingevuld (stap 2) staat de advertentie direct online. U kunt via uw eigen dashboard altijd nog de gegevens aanpassen.  

Zodra u een keuze heeft gemaakt voor het type advertentie (stap 3) zullen we die keuze registreren. Indien u kiest voor een Premium advertentie nemen we direct contact met u op Coro het plaatsen van een advertentie in de eerstvolgende editie van Maison en France.

Voor professionals

Wilt u gebruik maken van Maison en France om het juiste publiek te bereiken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en we bespreken de verschillende mogelijkheden voor publiciteit in ons magazine, online of tijdens onze evenementen, zoals de jaarlijkse Maison en France Kasteeldag op de laatste zondag van november.

Contact