Huis verkopen
Huis verkopen in Frankrijk

Adverteren op Maison en France

In het magazine, op onze website,  via onze sociale media, en op onze Infodag

Uw huis verkopen in Frankrijk? Wij helpen daarbij graag. Maison en France is hét kanaal om doelgericht kopers te vinden voor uw huis in Frankrijk. Zowel in het magazine als op de website bereikt u kopers en actieve dromers in Nederland, België en zelfs in het buitenland, binnenkort via de Engelstalige en Franstalige versie van de website. Adverteren is eenvoudig en kan zowel online als in het magazine en wij bieden een aantal combinaties aan:

We kunnen uw huis op verschillende manieren onder de aandacht brengen:

  • BASIS: Een jaar lang online op www.maisonenfrance.com
  • BASIS PLUS: BASIS + vermelding op Facebookpagina, Twitter en Instagram
  • PREMIUM: BASIS PLUS + 1/4 pagina Advertentie in volgende Maison en France magazine
  • PREMIUM PLUS: PREMIUM + 1/1 pagina + verkoop via makelaar uit Partnernetwerk Maison en France (o.b.v. commissie)
Basis Basis Plus Premium Premium Plus
Tarief (excl. btw)

 

€ 95 € 195 € 325 commissie
Een jaar lang online
In drie talen: NL, ENG, FR
Aantal afbeeldingen 10 20 20 20
Video
Vermeld op Facebook, Twitter en Instagram
Publiciteit in magazine 1/4 pagina 1 pagina

Exposeren op de volgende Maison en France Infodag – Gent, 13 april 

Op zaterdag 13 april 2024 zullen we een Maison en France Infodag organiseren in Brouwerij Haeseveld in Gent. Daarvoor zijn in principe ook een aantal plaatsen beschikbaar voor particuliere verkopers. De kosten hiervan zijn € 325 (excl. btw)  en dat is inclusief een online advertentie van uw woning op onze website (t.w.v. € 95). Heeft u interesse? Neem direct even contact op via het contactformulier .

 

Bent u abonnee van Maison en France, En Route of Côte & Provence, dan ontvangt u € 30 korting op de genoemde tarieven. Indien u kiest voor een Premium advertentie nemen we contact met u op over de samenstelling van uw advertentie en eventuele selectie van makelaar(s) in ons Partnernetwerk. Wilt u meer weten over de Premium Plus optie, neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier

Ga voor de overige drie varianten verder met de volgende 3 stappen:

Uw advertentie in drie talen en in drie stappen

Stap 1. Maak een eigen account aan
Stap 2. Voeg teksten en foto's toe voor uw advertentie
Stap 3. Kies uw type advertentie: BASIS, BASIS PLUS of PREMIUM

Zet nu Stap 1 - Account aanmaken

Zodra u inschreven bent op onze website met een eigen account  (stap 1) en u alle gegevens voor de advertentie heeft ingevuld (stap 2) staat de advertentie direct online. U kunt via uw eigen dashboard altijd nog de gegevens aanpassen.  

Zodra u een keuze heeft gemaakt voor het type advertentie (stap 3) zullen we die keuze registreren. Indien u kiest voor een Premium advertentie nemen we direct contact met u op over particulier exposeren tijdens de Maison en France Kasteeldag

Voor professionals

Wilt u gebruik maken van Maison en France om het juiste publiek te bereiken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en we bespreken de verschillende mogelijkheden voor publiciteit in ons magazine, online of tijdens onze evenementen.

Contact