Advertentie publiceren

Adverteren op Maison en France

Doelgerichte aandacht voor uw woning in Frankrijk

Maison en France is hét kanaal om doelgericht kopers te vinden voor uw huis in Frankrijk. Zowel in het magazine als op de website bereikt u kopers en actieve dromers in Nederland, België en zelfs in het buitenland, binnenkort via de Engelstalige en Franstalige versie van de website. Adverteren is eenvoudig en kan zowel online als in het magazine en wij bieden een aantal combinaties aan:

We kunnen uw huis op verschillende manieren onder de aandacht brengen:

  • BASIS: Online via www.maisonenfrance.com
  • BASIS PLUS: Online + Social via onze Facebookpagina, Twitter en Instagram
  • PREMIUM: Online + Social + Magazine Maison en France
Basis Basis Plus Premium
Tarief

 

€ 95 € 145 € 345
Een jaar lang online op www.maisonenfrance.com
Advertentie in drie talen NL (ENG en FR vanaf juni)
Aantal afbeeldingen 10 20 20
Video
Advertentie op Facebook, Twitter en Instagram
Advertentie (1/4 pagina) in Maison en France magazine

Bent u abonnee van Maison en France, En Route of Côte & Provence, dan ontvangt u 20% korting op de genoemde tarieven. Indien u kiest voor een Premium advertentie nemen we contact met u op over de advertentie in de eerstvolgende editie van Maison en France en kunt u eventueel voor een grotere advertentie kiezen (met een korting van € 200 op het reguliere tarief).

Adverteren in drie stappen

1. Registreer uzelf hieronder als gebruiker van de website
2. Voer op uw eigen Dashboard uw advertentie in
3. Maak tot slot uw keuze voor BASIS, BASIS PLUS of PREMIUM

Stap 1 - Registratie

Zodra u zichzelf heeft geregistreerd op onze website (Stap 1) en uw advertentie heeft geplaatst (Stap 2) staat uw advertentie direct online. U kunt deze altijd vanuit uw eigen dashboard aanpassen. Zodra u en keuze heeft gemaakt uit een de verschillende opties om te adverteren registreren wij u voor het gekozen type. Indien u voor een Premium advertentie heeft gekozen nemen we contact met u op over de publiciteit in de eerstvolgende editie van Maison en France.

Voor Makelaars en Projectontwikkelaars

Wilt u als professioneel aanbieder gebruik maken van de website van Maison en France? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de diverse mogelijkheden om via XML of anderszins uw aanbod te plaatsen. Ook het plaatsen van banners is mogelijk.

Neem contact op