Huis verkopen

Adverteren in Maison en France magazine of online

Maison en France, voor eigenaren, kopers en dromers

Het Maison en France magazine is hét magazine over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Voor kopers, eigenaren en dromers in Nederland en Vlaanderen. Verkrijgbaar in de Nederlandse en Vlaamse winkels en met een stijgend aantal abonnementen, ook in Frankrijk zelf. De oplage van Maison en France beweegt tussen 5.000 en 6.000 (seizoensafhankelijk) maar belangrijker dan kwantiteit is kwaliteit van het bereik:
Met Maison en France bereikt u het hart van uw doelgroep: francofielen in Nederland, Vlaanderen en Frankrijk die serieus met hun huis omgaan. Geen Frankrijkmagazine gaat zo exclusief in op informatie die juist voor (toekomstige) huiseigenaren van belang is.

Regiospecials en Dossiers in 2024

Maison en France inspireert en informeert vooral! Met reportages, achtergronden, columns, overzichten binden en boeien we onze lezers. In 2022 besteden we extra aandacht aan de volgende regio’s (Regio-Special pagina’s) en specifieke thema’s (Thema-pagina’s).

Edities Regio’s Thema’s 
voorjaar Languedoc Kastelen in Frankrijk
zomer Provence Beheer van je huis in Frankrijk
nazomer Nouvelle Aquitaine Verkopen van je huis
winter Bourgogne Verhuren in Frankrijk

Maison en France Infodagen

Naast een magazine en deze website organiseert Maison en France ook twee keer per jaar een Maison en France Infodag waar lezers en aanbieders zoals u met elkaar in contact kunnen komen:

  • zaterdag 13 april in de Brouwerij Haeseveld in Gent (B)
  • zaterdag 14 december in Kasteel Groeneveld in Baarn

Ga voor meer informatie daarover naar de website pagina Infodag

Extra Voordelen voor Makelaars en Projectontwikkelaars

Makelaars en Projectontwikkelaars krijgen in Maison en France speciale aandacht! Niet alleen in de sectie ‘Huizen te koop’ maar in het hele magazine kan u als adverterende makelaar aandacht vestigen op uw projecten, uw kennis en ervaring. Maison en France heeft daarvoor de volgende mogelijkheden:
1. Pagina Trouvailles
In elke editie van Maison en France krijgt een speciaal type object bijzondere aandacht (meestal passend bij het Dossier onderwerp) en worden 10 objecten uitgelicht uit het totale aanbod in Frankrijk. Voor deze zg. ‘Trouvailles’ nodigen we altijd regelmatig adverterende makelaars uit om suggesties te doen.
2. Makelaar aan het woord
In elke editie zullen uit verschillene regio’s makelaars worden geinterviewed om een beeld te schetsen van de huizenmarkt in de regio die zij bedienen. Daarbij zal eveneens de voorkeur uitgaan naar adverterende makelaars.
3. Publi-reportages
Regelmatig plaatsen we een zg. ‘publi-reportage’ over een bijzonder object. Een object met een verhaal!  Vaste adverteerders kunnen hier suggesties voor doen en met een stevig korting een publi-reportage plaatsen.

Samenwerken met Maison en France?

Meer weten? Heeft u concrete suggesties om samen te werken met ons? Wilt u onze Mediakit ontvangen? Neem dan direct even vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze website. Wij komen dan binnen 1 werkdag bij u terug!

Op de hoogte blijven?

Minimaal vier keer per jaar sturen we een nieuwsbrief uit naar zakelijke relaties met daarin alle relevante promoties voor de komende maanden. Blijf op de hoogte van de telkens nieuwe kansen en promoties en meld u hieronder aan!

Aanmelden Nieuwsbrief Maison en France Zakelijk