Huis verkopen

Maison en France magazine

 

Maison en France zomereditie 2024

Maison en France is al meer dan 20 jaar het toonaangevende magazine in Nederland en België over het kopen, wonen, verhuren, verbouwen en zelfs weer verkopen van een huis in Frankrijk. Met nieuws, (ervarings)verhalen, interviews en vooral veel advies voor iedereen die serieus werk wil maken van zijn (toekomstige) huis in Frankrijk.

Vier keer per jaar verschijnen in Nederland, België en Frankrijk de edities Maison en France voor alle Nederlanders en Belgen die een “Maison en France” bezitten of willen kopen.

 

 

Maison en France: Magazine voor eigenaren, kopers en dromers.

Maison en France is al meer dan 20 jaar hét magazine over kopen, wonen, verhuren, verbouwen, en zelfs verkopen van een huis in Frankrijk. Met nieuws, achtergronden, verhalen en vooral veel tips voor iedereen die zijn (toekomstig) huis in Frankrijk serieus neemt.

Abonneren Losse editie bestellen

Bijna 1.000 verkooppunten

Voor Nederlandse verkoopadressen in uw buurt verwijzen we naar de kaart hiernaast. Zoom in op je eigen woonplaats en vind een verkooppunt in jouw buurt. De adressen van de verkooppunten in Vlaanderen hebben wij helaas niet beschikbaar maar we vragen deze graag na bij onze Belgische distributeur. Als u uw woonplaats aan ons doorgeeft middels het contactformulier informeren we u zo snel mogelijk over een verkoopadres in uw buurt.

En Route zomereditie

Côte & Provence zomereditie

Alle actuele edities van Côte & Provence, En Route en Maison en France in huis halen? Bestel dan voor slechts € 20 het Frankrijk Compleet pakket. Vul het bestelformulier hieronder in en wij sturen de tijdschriften de volgende dag toe.