Huis verkopen

Object in Vendée, Loirestreek

€ 297.000
Oppervlakte 140 m²
Perceel 830 m²
Aantal kamers 5 kamers

A27862MGA85 – Dit charmante stenen huis is zorgvuldig gerenoveerd en ligt in een natuurlijke omgeving op slechts 20 minuten van de zandstranden van La Tranche sur mer.
De woning is gelegen in Curzon, een gemeente van minder dan 500 inwoners met een paar winkels en diensten: restaurant, kapper, bank, dan 3 km afstand in andere gemeenten, bakker, banketbakker, slager’s, delicatessenwinkel. Op 10 km van Luçon, een stad met alle winkels en diensten (TER-station), op 40 min van La Roche sur Yon, de prefectuur van de Vendée, alle winkels en diensten op het TVG-station en op 1u15 van Nantes (TGV-station op de luchthaven).
De woning bestaat uit twee appartementen:
Het eerste heeft 3 slaapkamers, waarvan een suite met onafhankelijke toegang, een grote woonkamer met een houtkachel, een keuken, een badkamer met douche en toilet, evenals een hal.
De tweede is een chambre d’hôte met een suite en een zithoek.
Het pand wordt gecompleteerd door een verwarmd zwembad en een tuin. Het terrein is beplant met bomen en omheind.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 297.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A27862MGA85

Locatie

Dit object ligt in Curzon (85540), in Vendée (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod