Huis verkopen

Huis in de Cantal, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 365.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 1200 m²
Aantal kamers 7 kamers

Aan het eind van een doodlopend, slingerend weggetje ligt dit haast monumentale huis uit de 17e eeuw te midden van uitgestrekte velden en bossen. Rondom landelijke rust. Absoluut geen verkeersgeluiden. Oorspronkelijk de woning van een welgestelde herenboer. Geen andere huizen in de buurt. Het huis met gastenhuis bieden veel leefruimte. Alles is fraai gerestaureerd met respect voor de authentieke details. Je waant je in vervlogen tijden, maar kan toch genieten van modern comfort.

Entree in de grote woonkamer (33 m2) met prachtige schouw en balkenplafond. Ernaast de eveneens ruime, moderne leefkeuken (30m2). Verder een toilet. Op de etage twee grote slaapkamers (21 en 26 m2) en een badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet.
Onder het hele huis ligt nog een ruime kelder met stahoogte. Aan het huis vast een flinke ruimte met een originele four a pain (= broodoven).

Aan het huis vast een gite met charmante woonkamer (25 m2) keuken (15 m2, met houtkachel in de schouw. Op de etage een grote slaapkamer (17 m2) en op de overloop ook een slaappleruimte voor een extra bed.  Tenslotte de badkamer met bad, douche, wastafel en toilet . Een compleet huisje!

Het huis ligt in een beschemd natuurgebied waar absoluut niet gebouwd mag worden.  In de tuin een verwarmd zwembad.
Vrij uitzicht over de velden . Heerlijke wandel of fietsroutes alle kanten op. Een overweldigend mooie plek waar de natuur meester is.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 365.000
  • Type objectHuis
  • Kamers7
  • ReferentieCA4011

Locatie

Dit object ligt in Saint-Cernin (15310), in Cantal (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Bouriane Maisons


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod