Huis verkopen

Appartement Origan (Drôme – Provence) in de lavendelvelden en vlakbij de Mont Ventoux

€ 205.000
Oppervlakte 63 m²
Perceel 63 m²
Aantal kamers 2 kamers

Het appartement Origan maakt onderdeel uit van de prachtige kleinschalige Résidence ‘Chateau’ Ferrassières op een landgoed van 3 hectare. De residentie telt in totaal 22 appartementen. Alle verdiepingen zijn toegankelijk via een panorama lift de residentie heeft de volgende gemeenschappelijke faciliteiten: een overdekt zwembad met 2 sauna’s, een buiten jacuzzi met zonneterras, een tennis- en pétanquebaan, een privé parkeerterrein en een buitenkeuken.

De residentie is geschikt voor permanente bewoning of als secundaire woning. Als eigenaar van een appartement bent u mede-eigenaar van de residentie en haar faciliteiten. Het beheer en het onderhoud van de residentie wordt geheel geregeld door de Vereniging van Eigenaren. Als u als eigenaar uw appartement tijdens uw afwezigheid wilt verhuren, wordt ook dit geheel geregeld door het door de verhurende eigenaren zelf opgerichte Franse verhuurbedrijf. Ook hier hoeft u geen individuele inspanningen voor te verrichten.  

Het appartement Origan (63 m2) betreft een 1e koop appartement omdat het tot op heden werd bewoond door het beheerderskoppel Bianca en Marek die voor alle verhurende eigenaren alle verhuuractiviteiten verzorgt (sleutelbeheer, gasten ontvangst, ontbijtservice en de schoonmaak).

Het appartement ligt op de 1e verdieping van het hoofdgebouw van het château. Het ligt op de hoek en loopt van de voorkant door tot aan de achterkant van het chateau en heeft een overzichtelijke en praktische indeling. Het heeft een zeer ruime en lichte woonkamer aan de voorkant (zuidoosten) met een direct aan de woonkamer aangesloten luxe keuken die voorzien van kwalitatief goede apparatuur (Siemens). Vanuit het appartement is er zicht zowel aan de voor-, zij- als achterkant van het chateau. De badkamer met toilet is voorzien van een luxe massagedouche. De ruime slaapkamer ligt aan de achterkant van het château. Dit appartement is zowel geschikt voor de verhuur als voor permanente bewoning. Mooie lichtinval en heeft de mogelijkheid tot aanbouw van een balcon aan de zijkant ter hoogte van de keuken.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 205.000
 • Type objectAppartement
 • Kamers2
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1

Faciliteiten

  Lift
  Toegang mindervaliden
  Zwembad

Video

Locatie

Dit object ligt in Ferrassières (26570), in Drôme (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Chateau Ferrassieres


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod