Huis verkopen

Appartement Coriandre (Drôme – Provence) in de lavendelvelden en vlakbij de Mont Ventoux

€ 450.000
Oppervlakte 160 m²
Perceel 163 m²
Aantal kamers 5 kamers

Het appartement Coriandre maakt onderdeel uit van de prachtige kleinschalige Résidence ‘Chateau’ Ferrassières op een landgoed van 3 hectare. De residentie telt in totaal 22 appartementen. Alle verdiepingen zijn toegankelijk via een panorama lift de residentie heeft de volgende gemeenschappelijke faciliteiten: een overdekt zwembad met 2 sauna’s, een buiten jacuzzi met zonneterras, een tennis- en pétanquebaan, een privé parkeerterrein en een buitenkeuken.

De residentie is geschikt voor permanente bewoning of als secundaire woning. Als eigenaar van een appartement bent u mede-eigenaar van de residentie en haar faciliteiten. Het beheer en het onderhoud van de residentie wordt geheel geregeld door de Vereniging van Eigenaren. Als u als eigenaar uw appartement tijdens uw afwezigheid wilt verhuren, wordt ook dit geheel geregeld door het door de verhurende eigenaren zelf opgerichte Franse verhuurbedrijf. Ook hier hoeft u geen individuele inspanningen voor te verrichten.

Het appartement Coriandre (163 m2) betreft een 1e koop appartement omdat het tot op voor kort werd bewoond door de eigenaar van het bouwbedrijf die de gehele residentie heeft gerenoveerd.

Het appartement ligt aan de linker voorzijde op de 1e verdieping en kijkt uit over de prachtige oprijlaan. Aan de achterzijde ligt het appartement op de begane grond met een zeer groot privé terras van ca. 35 m2. Het appartement is uitermate geschikt voor permanente bewoning maar ook in de vakantieperioden is het appartement geschikt voor families om te huren (gezinsvakanties). Dit appartement heeft naast een luxe keuken van 28,5 m2 en een woonkamer van 51 m2. Het appartement heeft 2 badkamers beiden met een massage douche. Er zijn 2 toiletten. Daarnaast zijn er 5 kamers waarvan die kunnen dienen als slaapkamers dan wel voor een kantoorruimte (of sportkamer of anders). De kleinste kamer is 9 m2 en de grootste (slaap)kamer is 18,5 m2 en heeft een inloopkast van 4,4 m2. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van dit appartement zijn er grote terrassen om heerlijk buiten te zitten (voorkant ca. 25 m2 en aan de achterzijde ca 35 m2 terras).

De foto’s tonen het appartement toen het bewoond werd door de eigenaar van het bouwbedrijf. Sinds kort is deze verhuisd en toont het filmpje op Youtube het appartement geheel leeg zodat er een goede indruk verkregen kan worden van de diverse ruimten.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 450.000
  • Type objectAppartement
  • Kamers5
  • Badkamers2

Faciliteiten

  Balkon
  Centrale verwarming
  Lift
  Toegang mindervaliden
  Zwembad

Video

Locatie

Dit object ligt in Ferrassières (26570), in Drôme (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Chateau Ferrassieres


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod