Huis verkopen

Grote woning met zes slaapkamers, keuken, woonkamers, bibliotheek en eetkamers, omgebouwde schuur en

€ 540.000
Oppervlakte 650 m²
Perceel 300 m²
Aantal kamers 20 kamers

A15381 – Prachtig klooster uit de XIIe eeuw, gerenoveerd volgens zeer hoge normen.
Het pand bestaat uit twee hoofdgebouwen, ten eerste de hoofdwoning met 6 / 7 slaapkamers (420 m²), drie badkamers, grote keuken, twee eetkamers, bibliotheek, kantoor, twee salons, kinderspeelkamer en kleedkamer.
De tweede woning binnen een grote binnenplaats is een oud koetshuis (350 m²), prachtig gerestaureerd, met grote wijnkelder, toren en garage. Het grootste deel van het pand is open, met keuken, eethoek en een grote ruimte waar meer dan 50 personen kunnen eten. De eerste verdieping is een enorme entertainment open ruimte, ruimte voor pooltafels, dansen, TV en nog veel meer. Fantastisch potentieel om een klein hotel, Gites of B&B te creëren. Gelegen in een prachtig dorp, maar dicht bij grotere steden met goede toegang tot de rest van Frankrijk en de wereld. Het pand heeft veel geschiedenis dankzij de sympathieke restauratie van hoge kwaliteit. Eentje om verliefd op te worden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 540.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers20
  • Slaapkamers6
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A15381

Locatie

Dit object ligt in Bournoncle-Saint-Pierre (43360), in Haute-Loire (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod