Advertentie publiceren

Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement te koop - Nieuwbouw - Volledig ingericht - Grote balkons en uitzicht - Spa en

€ 433.000
Oppervlakte 63 m²
Aantal kamers 3 kamers

84531NJO74B9 – De Perle de Savoie is ingesteld om een van de toonaangevende adressen in Chatel te worden. Gepland voor oplevering in 2021, de luxe appartementen ontwikkeling profiteert van een werkelijk uitstekende locatie in het centrum van het dorp en op slechts een paar minuten lopen naar de telecabinne tot aan de Super Chatel skigebied en de toegang tot de bredere Portes du Soleil skigebied. Alle eigenaren zullen profiteren van de toegang tot de spa / wellness-centrum dat zal worden gevestigd binnen de ontwikkeling.
Met een totaal van 52 appartementen in 3 met elkaar verbonden gebouwen, elk van 4 verdiepingen, biedt het project accommodatie variërend in grootte van studio tot 4 slaapkamers. Het nieuwste project in Chatel door een van de grootste ontwikkelaars van het land, elk appartement in de Perle de Savoie is ontworpen om natuurlijk licht en open woonruimte te maximaliseren, allemaal afgewerkt en ingericht volgens de hoogste normen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 433.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-84531NJO74B9

Locatie

Dit object ligt in Châtel (74390), in Haute-Savoie (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod