Huis verkopen

Huis in de Puy-de-Dôme, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 120.000
Oppervlakte 80 m²
Perceel 2344 m²
Aantal kamers 2 kamers

Leuke woning met een schitterend uitzicht, in de Puy-de-Dome, Auvergne. De woning ligt in een gehucht in een bosrijke omgeving in de buurt van de rivier de Sioule.

Via de entree komt u binnen in de woonkamer met open keuken. Op deze verdieping bevinden zich ook de badkamer en apart toilet. Op zolder zijn twee slaapkamers gecreëerd. Onder het huis is een grote garage / schuur. Naast de garage bevindt zich nog een aparte kamer.

Het dak is in goede staat, in 2006 gerenoveerd en geïsoleerd. De buitenmuren zijn opnieuw gevoegd. De ramen zijn van enkel glas. De fosse-septic is gecontroleerd, maar niet op norm. Centrale verwarming op gas.

Het oplopend terrein is ruim 2300m2 groot en bevindt zich naast en achter de woning. Op dit stuk staat een ruime vrijstaande garage. Het geheel ziet er keurig uit en je hebt er een prachtig uitzicht over de bergen van de Puy-de-Dome.

Vraag voor meer info en foto’s onze brochure aan.

Op ± 44 km van Montluçon, ± 835 km vanaf Utrecht, 370 km vanaf Parijs, 55 km vanaf Clermont-Ferrand.

Dit object wordt u aangeboden door Sympa Immobilier en Inter-France.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 120.000
  • Type objectHuis
  • Kamers2
  • Badkamers1
  • ReferentieV7131

Locatie

Dit object ligt in Servant (63560), in Puy-de-Dôme (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Inter-France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod