Huis verkopen

Licht appartement met uitzicht te koop in het centrum van Albertville,

€ 150.000
Oppervlakte 64 m²
Aantal kamers 4 kamers

A21027LDS73 – Dit appartement met 3 slaapkamers ligt op de vierde en bovenste verdieping van een residentie in het centrum van Albertville en bestaat uit 3 slaapkamers, een badkamer, een toilet, een grote kamer die uitkomt op de keuken en een wasruimte. De woonkamer bestaat uit een keukengedeelte en een woongedeelte met eettafel. Het appartement ligt op het westen en wordt verkocht met een kelder en een gemeenschappelijke ruimte die bij de woning hoort en waar fietsen, kinderwagens en andere spullen kunnen worden gestald.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 150.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A21027LDS73

Locatie

Dit object ligt in Albertville (73200), in Savoie (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod