Huis verkopen

Verschillende appartementen met 3 slaapkamers in gloednieuw complex met parkeerplaats, gelegen tussen meren en bergen

€ 387.500
Oppervlakte 85 m²
Aantal kamers 4 kamers

A27631MHW73 – Er zijn nog verschillende appartementen beschikbaar in dit prachtige nieuwbouwproject dicht bij Chambery en Aix Les Bains.
Gebouwd met kwaliteitsmaterialen en aandacht voor details, heeft elk appartement een eigen parkeerplaats en/of garage, een kelder en ook een balkon of terras met prachtig uitzicht op de omliggende bergen.
Een ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen en optimaal te genieten van de levensstijl met skigebieden op minder dan 30 minuten rijden in de winter en prachtige Alpenmeren voor de deur in de zomer.
Als nieuwbouwwoning profiteert u van lagere juridische kosten en mogelijke huuropbrengsten als permanente investering of voor korte verblijven.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 387.500
  • Type objectOnbekend
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A27631MHW73

Locatie

Dit object ligt in Saint-Alban-Leysse (73230), in Savoie (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod