Huis verkopen

Een ruime gezinswoning op een idyllische locatie.

€ 130.800
Oppervlakte 116 m²
Perceel 3670 m²
Aantal kamers 8 kamers

A18558EDA56 – Dit mooie pand zou een ideaal familiehuis zijn of een perfect vakantiehuis als plek om te ontspannen en ‘weg van alles’. Gelegen in een rustige, idyllische locatie aan de rivier, is het pand ook ongeveer 5 minuten verwijderd van een levendig dorp waar u alle dagelijkse voorzieningen vindt.
Het huis heeft een gezinsaccommodatie bestaande uit een ruime keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, een mooie zitkamer met openslaande deuren naar een balkon met uitzicht op de rivier, evenals een speelkamer met deuren naar de tuin en nog een badkamer op de benedenverdieping. Er is ook een zolder die mogelijkheden biedt voor verdere accommodatie.
Er zijn veel bezienswaardigheden in de buurt, met name Le Faouët, een charmant oud marktstadje met 16e eeuwse houten markthallen, terwijl de prachtige Atlantische kust op ongeveer 45 minuten afstand ligt.
Dit pand en de locatie hebben veel te bieden en zijn niet te missen!
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 130.800
  • Type objectOnbekend
  • Kamers8
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A18558EDA56

Locatie

Dit object ligt in Langonnet (56630), in Morbihan (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod