Huis verkopen

Prachtig landelijk gelegen cottage in een grote volgroeide tuin met prachtig uitzicht over het open landschap

€ 278.200
Oppervlakte 160 m²
Perceel 1844 m²
Aantal kamers 8 kamers

A24583ADU18 – Dit vrijstaande huis met 4 slaapkamers is onlangs gerenoveerd tot een hoge standaard en zou een fantastisch vakantie- of permanent huis zijn. De volgroeide tuinen hebben veel verschillende fruitbomen, er is een grote garage/werkplaats en een ondergrondse kelder.
Gelegen op een prachtige landelijke locatie met panoramisch uitzicht over het open landschap, maar op slechts korte afstand van de voorzieningen in het dorp Blet. Dit gebied is rijk aan vele lokale kastelen, bossen, meren en wandelingen, maar heeft ook gemakkelijke toegang tot alle vervoersverbindingen in Bourges.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 278.200
  • Type objectOnbekend
  • Kamers8
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A24583ADU18

Locatie

Dit object ligt in Charly (18350), in Cher (regio Centre).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod