Huis verkopen

Boerderij met 2 slaapkamers en grote aangrenzende schuur in een rustig gehucht

€ 130.000
Oppervlakte 70 m²
Perceel 3010 m²
Aantal kamers 4 kamers

A19693AF36 – Interessant object dit, “het goede leven” op een rustige locatie dicht bij de abdij van Fontgombault en toch maar ongeveer 5 km van een stad met alle voorzieningen en minder dan 15 km van Le Blanc. Het huis staat op ongeveer een hectare grond met talloze bijgebouwen, waaronder een grote schuur met open zijkanten, een andere grote schuur die geschikt is voor het stallen van een kampeerauto, 2 garages, een werkplaats, een volière en verschillende dierenverblijven. Het pand zelf heeft een open woonruimte en 3 andere kamers, waarvan er een wordt gebruikt als slaapkamer, een als kantoor met een doucheruimte ernaast en de andere kamer heeft momenteel alleen een plant, maar zou kunnen worden gebruikt als tweede slaapkamer. Het dorp ligt op ongeveer 50 km van de snelweg A20 (Parijs/Toulouse), 100 km van het internationale vliegveld van Limoges en 65 km van het vliegveld van Poitiers en het TGV-station met de trein naar Parijs of Bordeaux in ongeveer 1 uur en 30 minuten. Een fantastische gelegenheid om te genieten van de natuur van het Brenne nationaal park en de rust die deze regio te bieden heeft.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 130.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers4
  • Slaapkamers2
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A19693AF36

Locatie

Dit object ligt in Preuilly-la-Ville (36220), in Indre (regio Centre).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod