Huis verkopen

Object in Parijs, Île-de-France

€ 974.000
Oppervlakte 78 m²
Aantal kamers 4 kamers

A16110 – Paris 12, Dugommier, appartement met 3 slaapkamers – 78.27 m² + 6.96 m² balkon. Plattegrond beschikbaar. In een persoonlijk gebouw van 15 appartementen, ligt dit toekomstige nieuwbouw appartement met één slaapkamer, in het hart van het 12e arrondissement, op het perfecte kruispunt tussen stad en natuur, met zijn eigen gecultiveerde binnenplaats en de nabijheid van het Bois de Vincennes (Lac Daumesnil, dierentuin van Parijs). Dit hoogwaardige appartement biedt een open woonkamer/keuken, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 doucheruimte, 1 WC, omlijst door grote erkers van vloer tot plafond. Het terras met uitzicht over de tuin creëert momenten van rust uit het stadsleven. De woning op de derde verdieping is rustig, met een goed ontworpen leefruimte en een domoticasysteem dat alle comfort biedt van een ultramoderne woning, klaar om in september 2024 te betrekken.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 974.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A16110

Locatie

Dit object ligt in Parijs (75012), in Parijs (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod