Huis verkopen

Rustige locatie - Stijlvol huis met 4 slaapkamers, tuin en garage

€ 98.539
Oppervlakte 129 m²

Traditionele stijl woning met vier slaapkamers, een prachtige grote slaapkamer, ingerichte keuken, ruime omheinde tuin en een werkplaats/garage.
Het pand ligt in het dorp, maar toch verborgen van de hoofdstraten. (De kleine toegangsweg is GEEN doorgaande weg). Op loopafstand van de dorpswinkels en het meer.
Het pand ligt binnen de dorpsgrenzen en heeft alle nutsvoorzieningen en centrale verwarming. Het is uitstekend gelegen om te kunnen genieten van het dorpsleven en tegelijkertijd van de rust van landelijk Frankrijk.
Havens en vliegvelden liggen allemaal binnen anderhalf tot twee uur rijden – dit zijn St Malo, Caen, havens en de vliegvelden van Rennes of Nantes.
Dit geeft zo veel mogelijkheden voor het verkennen van verschillende departementen van West-Frankrijk als het pand ligt op de grenzen van drie bekende, en zanderige westelijke kustlijn stranden liggen op 45 minuten rijden.

Details eigendom;
Het interieur is licht en helder met ramen op het zuiden. Alle kamers hebben originele elementen behouden, zoals parketvloeren, open haarden.
De entreehal heeft houten lambrisering aan de onderkant van de muur en een houten vloer. Aan de ene kant bevindt zich een handig toilet op de begane grond. De keuken/eetkamer is een grote ruimte met inbouwapparatuur en een stijlvol werkeiland met een marmeren werkblad.
In deze kamer is een eethoek en een open haard. Het licht stroomt door het grote raam op het zuiden, waardoor deze kamer een warme sfeer heeft om te werken en te entertainen.
De zitkamer is licht en fris met neutraal gekleurde muren en een centrale open haard met daarin een houtkachel. Parketvloeren en hoge plafonds dragen bij aan de charme van deze kamer.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, allemaal met originele vloeren. De familiebadkamer heeft een traditioneel Frans bad, een douche en een wastafel. De WC is apart en heeft houten lambrisering aan de onderkant van de muur.
De vierde, schitterende ouderslaapkamer ligt op de bovenste verdieping, beslaat het hele oppervlak en heeft karakter door het zichtbare A kozijnwerk, houten vloeren en een lichte, comfortabele open zithoek,
Aan de ene kant van deze kamer is een afgesloten ruimte, dit zou een perfecte eigen badkamer zijn en heeft de ‘hoofdhoogte’ om dit mogelijk te maken.

De garage bevindt zich in de omheinde tuin. De tuin heeft een zonnige ligging en een patio voor barbecues.
Dit is een prachtig huis dat klaar is om in te trekken.

Prix hors honoraires 92 525€, honoraires à la charge de l’acquéreur- à 6,5%TTC
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 98.539
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • Referentie6157315

Locatie

Dit object ligt in Mantilly (61350), in Orne (regio Normandië).

Contact opnemen

ASI Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod